Aukioloajat: Tripla Ma-Pe 11 - 19, La 11 - 19, Su 12 - 18

Classic 1999 Haiwan Lao Tongzhi 2015 - shu puerh kakku näyte 25 g

6.9
Classic 1999 Haiwan Lao Tongzhi 2015 - shu puerh kakku näyte 25 g
6,90 €
ei mikään

Kuuluisan Haiwan-teetehtaan perustamisen kunniaksi painettu juhlatee vuodelta 2015. Perinteinen hillitty shu puerh monipuolisella maulla.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Vain 4 jäljellä
Kuvaus

HAIWAN-TEHTAAN HISTORIAA
Haiwan perustettiin vuonna 1999, kun kaksi legendaarisen Menghai-teetehtaan työntekijää päättivät perustaa oman tehtaansa.

Toinen perustajista, Zou Bingliang, toimi Menghain teelaatujen kehittäjänä ja oli yksi shu puerh-teen pioneereista. Toinen perustajista, Lu Guoling, sen sijaan toimi monen vuosikymmenen ajan Menghain johtavissa tehtävissä. Haiwanin perustajat toivat taloon suuren määrän Menghain tietotaitoa, ja se ansaitsi nopeasti paikkansa puerh-maailman arvostetuimpien teebrändien joukossa.

Tätä juhlateetä on tuotettu jo vuosituhannen vaihteesta alkaen. Sitä valmistettiin ensimmäisen kerran Haiwanin tehtaan perustamisen 10-vuotisjuhlan kunniaksi. Menghain entinen teemestari Zou BingLiang vastaa yhä henkilökohtaisesti teen sekoittamisesta ja arvioimisesta.

MAKU JA TUOKSU
Tämä vuosikerta on kerennyt jo ikääntyä hieman, ja teen terävimmät maut ovat hävinneet. Jäljelle jää tumma, täyteläinen ja luonteikas tee, joka kuitenkin on samaan aikaan hillitty. Maussa on viljaisuutta, maanläheisyyttä ja hedelmää, mutta mikään maku ei ole liian voimakas, vaan kokonaisuus on miellyttävän tasapainoinen.

Teestä riittää moneen haudutukseen, ja myöhemmillä haudutuksilla teen hedelmäisemmät ja kevyemmät sävyt pääsevät entistä enemmän esille. Tätä teekakkua voi myös iättää lisää kotona, jos haluaa seurata teen kypsymistä ja maun kehittymistä.

Haudutus 100 °C ½-1 min. Käytä teelehtiä 2-3 g/2 dl. Seuraavilla haudutuksilla +30s/haudutus. Voi hauduttaa useamman kerran.

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille