Kaneroku Whiskey - savustettu musta tee alk. 25 g

9.2
Kaneroku Whiskey - savustettu musta tee alk. 25 g
9,20 €
ei mikään

Japanista kotoisin oleva savustettu musta tee, joka on ainoa laatuaan. Tammitynnyristä saatu viskin aromi pysyy mukavasti taustalla, kun puinen savuisuus tulee esiin.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Japanista kotoisin oleva savustettu musta tee, joka on ainoa laatuaan. Tee viljellään Kaneroku Matsumoton tilalla perinteisen chagusaba-menetelmän mukaisesti, joka on tyypillinen viljelymenetelmä Shizuokan prefektuurissa, Fuji-vuoren läheisyydessä. Niin naapuroiva ilmasto kuin viljelymenetelmä vaikuttavat olennaisesti teen laatuun, tuottaen hienostuneen teen, joka lopulta savustetaan tammitynnyrissä.

Tuoksussa on vahvasti tammea ja viskin sävyjä, mutta ei liiallisesti. Kyseessä on hienostuneempi tee, jonka maku ei ole vahva, vaan tasapainoinen. Kokeile tätä savustettua teetä ennakkoluulottomasti: tämä ei ole Lapsang Souchong, joka on puolestaan Kiinasta lähtöisin oleva, paremmin tunnettu savustettu musta tee. Kaneroku Whisky on elegantimpi vaihtoehto, joka sopii nautittavaksi myös juhlavampina hetkinä.

Suutuntuma on pehmeä ja lempeä, hieman makeahkolla maulla. Tammitynnyristä saatu viskin aromi pysyy mukavasti taustalla, kun puinen savuisuus tulee esiin. Makeutettuna esim. sokerilla vahvistuu puisuus entisestään, mutta savuisuus hieman häviää. Tätä teetä tuleekin kokeilla eri tavoin, jopa kylmähaudutettuna raikastavana "viskijääteenä"! Teen haude on kauniin meripihkainen ja näyttävä. Uusi tuttavuus, jota on syytä kokeilla.

Ainesosat: Savustettu musta tee

Haudutus: 1–2 tl/2 dl, 2–3 min, 90–100 °C

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille