Matchan ravintoaineet

 Matcha sisältää runsaasti enemmän ravintoaineita kun tavallinen vihreä tee. Lue miksi ja mitä ravinteita matcha tarkalleen sisältää!

Kulhollinen luonnonvoimaa

Katso kuinka paljon ravinteita matcha sisältää!

Matcha on todellista superjuomaa. Haudutetussa teessä osa ravinteista, esimerkiksi rasvaliukoiset vitamiinit, jäävät lehtiin ja joutuvat lopulta roskiin.

Sen sijaan matchassa jauhettu teelehti ja kaikki sen sisältämät ravinteet nautitaan kokonaan. Lue kuinka paljon ravinteita yksi annos matcha sisältää!

 

Lue lisää!

 

Matcha-annoksen sisältämät ravintoaineet

Yksi annos (n. 2g) matcha-jauhetta sisältää:

210mg katekiineja (antioksidantteja)
30mg l-teaniinia
70mg kofeiinia
580μg beetakaroteenia
54mg kaliumia
58μg K-vitamiinia
Lisäksi B-,C-,D-vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita!

Monipuolisen ravinnon lisänä nautittu esimerkiksi kaksi matcha annosta päivässä täydentää hyvin elimistön ravintoaineiden saantia.

 

Näitä matchan ravinteita et saa haudutetusta teestä!

 

Matcha sisältää runsaasti veteen liukenemattomia ravintoaineita, joita et saa juomalla tavallista haudutettu teetä. Muun muassa nämä ravinteet löytyvät matchasta.

 

Tilaa ja maista tuoretta matchaa!

Valikoimaamme kuuluu useita tuoreita matchalaatuja, sekä tavallista leivontaan liittyvää perusmatchaa että hienompia teeseremonialaatuja. Tutustu tarkemmin valikoimaan alla olevasta linkistä ja tilaa terveellistä ja herkullista matcha-teetä!

Tilaa heti!

 

P.S. Haluatko lukea lisää tämänkaltaisia artikkeleita?

Jos et vielä ole Teekaupan uutiskirjelistalla, liity nyt mukaan! Lähetämme asiantuntevia artikkeleita mm. teen hauduttamisen tekniikasta, teemaailman trendeistä ja erikoisista teelaaduista. Lisäksi saat vain tilaajille tarkoitettuja erikoistarjouksia!

Tilaa uutiskirje täyttämällä lomake tästä linkistä!

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.