Sencha Morimoto Okumidori luomu alk. 25 g

5.2
5,20 €
ei mikään

Erinomainen japanilainen vihreä tee etelä-Japanista. Hedelmäinen ja hieman pähkinäinen tuoksu, pirteä ja kasvimainen maku.

- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Taidolla valmistettu vihreä tee

Tämä sencha on valmistettu Oku Midori - ja Oku Yutaka -teelajikkeista, jotka on kerätty kesäkuun ja elokuussa. Toisin kuin monet muut teeviljelijät, Morimoton suku leikkaa teepensaansa kesäkuun sadon jälkeen. Siksi elokuussa korjatut lehdet ovat nuorta ja maukasta uutta kasvustoa, jossa ei ole kitkeryyttä.

Tämä Etelä-Japanista tuleva vihreä tee on täydellisen tasapainoinen makuelämys, jossa on vehreyttä sekä pähkinäisiä ja hedelmäisiä vivahteita. Tämä taidolla valmistettu kesätee on hienovaraisempaa, aromaattisempaa ja herkempää kuin kesätee yleensä. Okumidori valmistetaan suurista teelehdistä, joiden joukkoon on jätetty myös pieniä osia teepensaiden varsista. Teepensaiden varret tasapainottavat teen makua tehden siitä erityisen pehmeää ja helposti juotavaa.

Pitkäkestoisen maun lisäksi tämä japanilainen vihreä tee viettelee sinut ihastuttavalla tuoksullaan. Teen tuoksusta voit erottaa pirteää hedelmisyyttä ja teen varsien pähkinäisyyden.

Haudutus:

70-80 °C

1. haudutus 1 min.

2. haudutus 30s.

Määräalennus:
5,20 € / 25 g
8,44 € / 50 g
15,60 € / 100 g
27,04 € / 200 g
57,20 € / 500 g
93,60 € / 1000 g

Huom! Myymme grammamääräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl edellä mainittua teetä niin se on yhteensä 50 grammaa, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille