Taiwan, Vietnam, Intia

Vihreää teetä valmistetaan myös muualla Aasiassa. Nämä vähälle huomiolle jäävät teelaadut yllättävät huokealla hinnallaan ja korkealla laadullaan.
Taiwanilaiset vihreät teet ovat luonteeltaan melkein oolongin tapaisia. Niitä on vaikea ylihauduttaa ja niissä on voimakas ja pehmeä kukkainen maku. Taiwanilaiseen teehen ovat vaikuttaneet sekä kiinalainen että japanilainen teekulttuuri.
Vietnamilainen tee on edelleen hyvin vähän huomioitu teeluokka. Hinta-laatu-suhteeltaan se on kuitenkin erinomaista arkiteetä. Vietnamilainen vihreä tee on kiinalaista ja japanilaista teetä mausteisempaa.
Intiassa vihreää teetä kasvatetaan esimerkiksi Darjeelingissa ja Assamissa. Erityisesti Darjeelingin vihreä tee on suosittua, koska siinä tiivistyy "teen samppanjan" maku.