Zheng Shan Xiao Zhong - musta tee alk. 25 g

8.9
8,90 €
ei mikään

Alkuperäinen Lapsang Souchong, joka on savustamaton. Tämä hieman vähemmän tunnettu musta eli kiinalaisittain punainen tee tulee Fujianin maakunnan Wuyi-vuorilta. Alue tunnetaan teen maailmassa mustien teelaatujen lisäksi tummista oolong-teelaaduista. Mustan teen käsittelytavan uskotaan olevan keksitty tällä alueella.

 
Saatavuus:Ei varastossa
Kuvaus

Alkuperäinen Lapsang Souchong

Lapsang Souchongin virallinen kiinalainen nimi on Zheng Shan Xiao Zhong, joka oli alunperin savustamatonta. Zheng Shan Xiao Zhong merkitys käännettynä on Varsinaisen Vuoren Pieni Lajike. Nimi viittaa teepensaslajikkeeseen.

Korkealaatuinen Zheng Shan Xiao Zhong on täysin savustamatonta ja tämän ansiosta itse teelajikkeen maku tulee täysin esiin. Teessä on hyvin esillä kiinalaisten mustien teelaatujen hienot puolet. Se on erittäin aromaattinen, täynnä luonnetta, mutta kuitenkin luontaisen makea.

Teenlehtien tuoksu on erittäin luonteikas ja monipuolinen. Siinä on hieman tuoretta hedelmäisyyttä. Tuoksun ydin on kuitenkin tälle teelle ainutlaatuinen ruisaromi yhdistettynä tiettyyn puumaisuuteen. Toisinaan esiin tulee enemmän yrttisiä sävyjä ja jopa tomaattia. Teen maku on erityisen jatkuva alusta loppuun. Itse maku on kokonaisuutena hieman hapan ja tiiviin hedelmäinen.

Haudutus:

2 tl/2 dl, 2–3 min, 90-100 °C

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 7,57 € /kpl ja säästä 15%
Osta 4 hintaan 6,68 € /kpl ja säästä 25%
Osta 8 hintaan 5,79 € /kpl ja säästä 35%
Osta 20 hintaan 4,90 € /kpl ja säästä 45%
Osta 40 hintaan 4,01 € /kpl ja säästä 55%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme grammamääräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl edellä mainittua teetä niin se on yhteensä 50 grammaa, joka pakataan yhteen 50 gramman pussii

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel25
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille