Bai Mu Dan (Luomu) - Valkoinen tee alk. 25 g

5.9
Bai Mu Dan (Luomu) - Valkoinen tee alk. 25 g
5,90 €
ei mikään
Valkoinen tee Fujianin maakunnasta. Bai Mu Dan eli ”Valkoinen pioni” valmistetaan Da Bai (Suuri valkoinen) -pensaan silmuista ja lehdistä.
- +
 
Saatavuus:Varastossa
Kuvaus

Luomulaatuinen valkoinen tee Fujianin maakunnasta. Bai Mu Dan eli ”Valkoinen pioni” valmistetaan Da Bai (Suuri valkoinen) -pensaan silmuista ja lehdistä. Valkoisen teen lehtien annetaan näivettyä useita tunteja poiminnan jälkeen. Teetä ei höyrytetä tai paahdeta heti alussa hapettumisen estämiseksi, joten todellisuudessa valkoinen tee on miedosti hapetettu tee.

Tuoksussa pionia ja kukkaisuutta, väriltään vaaleankellertävä. Maku on pehmeä, kevyt ja tuore.

Haudutus: 1–2 rkl/2 dl, 2–5 min, 60–70 °C

Täydellinen valkoinen tee

Kuvittele itsesi keskelle kukkapeltoa — kupillinen lämpöisenä höyryävää Bai Mun Dain -teetä tuo kukkien tuoksun kotiisi. Kauniiden kukkasten hentoinen tuoksu hurmaa ja kevyen pehmeä maku ihastuttaa.

Bai Mu Dan on klassinen valkoinen tee Kiinasta, joka kasvaa vuoristoisella Fujianin alueella. Tämä myös “Valkoiseksi pioniksi” kutsuttu tee omaa kevyen kukkaisen maun, joka ihastuttaa teen nauttijoita ympäri maailman.

Siinä missä monet muut valkoiset teehetket maistuvat kevyemmiltä, on Bai Mun Danissa huomattavasti täyteläisempi maku. Vastustamattoman kukkainen, vaaleankellertävä tee on maultaan pehmeä, kevyt ja tuore. Teetä keittäessä voit havaita erittäin miedon pionin aromin.

Bai Mun Dan valmistetaan Da Bai -pensaan silmuista ja lehdistä. Tiesitkö, että Da Bai tarkoittaa paikallisittain Suurta valkoista? Nimensä mukaisesti tämän teepensaan lehdet ovat suuret ja valkoiset.

Valkoisen teen lehtien annetaan näivettyä useita tunteja poiminnan jälkeen. Teetä ei höyrytetä tai paahdeta heti alussa hapettumisen estämiseksi, joten todellisuudessa valkoinen tee on miedosti hapetettu tee.

Anna keväisen kukkaisen teehetken kuljettaa sinut vuoristoisen Fujianin kukkaisiin maisemiin, joka lumoaa kauneudellaan.

FI-EKO-201

Määräalennus:
Osta 2 hintaan 5,00 € /kpl ja säästä 15%
Osta 4 hintaan 4,43 € /kpl ja säästä 25%
Osta 8 hintaan 3,84 € /kpl ja säästä 35%
Osta 20 hintaan 3,25 € /kpl ja säästä 45%
Osta 40 hintaan 2,66 € /kpl ja säästä 55%

Alennus annetaan kassalla.

Huom! Myymme gramma määräisesti teetä, joten tee pakataan yhteen pussiin. Esim. jos tilaatte 2 kpl em. teetä niin se on 50 grammaa yhteensä, joka pakataan yhteen 50 gramman pussiin.

Lisätietoa
Lisätietoja
Paino askel25
Type of Store Credit valueValitse
Tuote arvostelut 1

Write Your Own Review

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

LISÄTIETOA

 
TUKI

044-553 3063 asiakaspalvelu@chaya.fi

 
PALAUTUS OIKEUS

14 päivää peruutusilmoituksesta joka on tehtävä 14 päivän sisällä.

 
100% TURVALLINEN

Kaikki yhteydet ovat SSL suojattuja.

 
ILMAINEN TOIMITUS

Yli 50€ tilauksille