Japanilainen vihreä tee

Japanilainen vihreä tee
Japanilainen vihreä tee on muokkautunut ajan saatossa hyvin omalaatuisekseen. Toisin kuin Kiinassa, Japanissa teelehdet on tapana höyryttää poimimisen jälkeen. Höyrytys säilyttää teelehtien kirkkaan vihreän värin ja antaa teelle raikkaan, kevyen maun. Tiettyjä teelaatuja, esimerkiksi Gyokuroa, kasvatetaan muutamia viikkoja varjossa ennen sadonkorjuuta. Tällä tavalla teen maku syvenee ja sen kitkeryys vähenee.

15 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Genmaicha Ketsuro - vihreä tee alk. 25g
  2. Sencha Morimoto Okumidori luomu alk. 25 g
  3. Kukicha (Luomu) - Vihreä tee alk. 25 g
  4. Sencha Satsuma - Luomu alk. 25 g
  5. Kyobancha - paahdettu vihreä tee alk. 25 g
  6. Genmaicha - Vihreä tee alk. 50 g
  7. Bancha - Vihreä tee alk. 50 g Bancha - Vihreä tee alk. 50 g
  8. Matcha-iri Genmaicha - Vihreä tee alk. 25 g
  9. Houjicha Premium (Luomu) - paahdettu vihreä tee alk. 25 g
  10. Gyokuro Karigane alk. 25 g
  11. Gyokuro Hisui alk. 25 g
  12. Suikyo Mizudashi Sencha - Teepussi 5g
  13. Morimoto Kabusecha luomu (100g)
  14. Miumori Kirishima Sencha luomu (100g)
  15. Kirishima Tokujou Sencha luomu (100g)

15 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen