Japanilainen vihreä tee

Japanilainen vihreä tee
Japanilainen vihreä tee on muokkautunut ajan saatossa hyvin omalaatuisekseen. Toisin kuin Kiinassa, Japanissa teelehdet on tapana höyryttää poimimisen jälkeen. Höyrytys säilyttää teelehtien kirkkaan vihreän värin ja antaa teelle raikkaan, kevyen maun. Tiettyjä teelaatuja, esimerkiksi Gyokuroa, kasvatetaan muutamia viikkoja varjossa ennen sadonkorjuuta. Tällä tavalla teen maku syvenee ja sen kitkeryys vähenee.

18 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Genmaicha Ketsuro - vihreä tee alk. 25g
  2. Sencha Morimoto Okumidori luomu alk. 25 g
  3. Kukicha (Luomu) - Vihreä tee alk. 25 g
  4. Sencha Satsuma - Luomu alk. 25 g
  5. Kyobancha - paahdettu vihreä tee alk. 25 g
  6. *Uusi* Genmaicha Organic - vihreä tee alk. 50 g
  7. Bancha - Vihreä tee alk. 50 g Bancha - Vihreä tee alk. 50 g
  8. Matcha-iri Genmaicha - Vihreä tee alk. 25 g
  9. Houjicha Premium (Luomu) - paahdettu vihreä tee alk. 25 g
  10. Gyokuro Karigane alk. 25 g
  11. Sencha Kura - Vihreä tee alk. 25 g
  12. Sencha Yutaka Midori - vihreä tee alk. 25 g
  13. Gyokuro Hisui alk. 25 g
  14. Ryo Watanabe Aracha Shincha 2023 luomu (50g)
    Uutuus
  15. Morimoto Shincha 2023 luomu (50g)
    Uutuus
  16. Miumori Kirishima Sencha luomu (100g)
  17. Watanabe Yakushima Kabuse Shincha 2023 luomu (50g)
    Uutuus
  18. Kirishima Aracha Shincha 2023 luomu (80g)

18 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen